Angelika Damen – de Vreugd:

Welkom op mijn website. Mijn naam is Angelika de Vreugd en ben de trotse eigenaresse van AV PMU.
AV PMU is afgeleid van mijn meisjes naam en permanente make-up gebaseerd op een passie die ik al 18 jaar uitvoer en waar de liefde elke dag groeit. Naast mijn liefde voor het mooie vak Permanente make-up staat mijn grootste liefde Stefan Damen. Samen hebben wij twee prachtige dochters Roos (7 jaar) en Fleur (5 jaar).

Naast de Permanente Make-up behandelingen die ik in de PMU- salon uitvoer geef ik ook opleidingen en masterclasses. Elk jaar volg ik zelf ook nog opleidingen en trainingen en met mijn jarenlange ervaring in dit prachtige vak deel ik graag al mijn kennis met jou.

Graag ontmoet ik jullie in de salon voor een mooie eyeliner, wenkbrauwen of natuurlijke lippen of zie ik jullie in één van mijn opleidingen/masterclasses.

Liefs Angelika


Gabi de Vreugd:

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam in de salon bij mijn dochter Angelika. Waar ik begon als pedicure en door Angelika haar grote passie aan permanente make-up heeft zij mij helemaal opgeleid tot PMU Specialiste Powderbrows.

Door het groeien van haar Permanente Make-up praktijk ben ik ook veel achter de schermen bezig. Ik verzorg de administratie, boekhouding, bestellingen en je zult mij regelmatig aan de telefoon krijgen bij het inboeken van een afspraak.

Woonachtig in Wateringen en naast mijn werkzaamheden bij AV PMU heb ik 3 lieve kleinkinderen waar ik samen met mijn man van geniet.

Ik hoop dat ik jullie gauw mag ontvangen of te woord mag staan in onze mooie praktijk.

Graag tot ziens.

Liefs Gabi


Denise Boers:

Mijn naam is Denise Boers en ben 29 jaar. Samen met mijn vriend en twee zoontjes woon ik in Hoofddorp.

Naast mijn parttime baan als secretaresse op een advocatenkantoor ben ik in 2015 gestart als wimperstyliste aan huis. Vanaf 2018 zag ik steeds vaker Permanente Make-up en dit wekte mijn interesse. Ik ben toen verschillende opleidingen gaan volgen en eind 2018 starten ik samen met mijn zus die nagelstyliste is een praktijk in Aalsmeer.

Vandaag de dag volg ik verschillende permanente make-up opleidingen en Masterclasses en ligt mijn passie bij PMU Lippigmentatie. Wat ik hier mooi aan vindt is dat je op een onopvallende manier mooie, vollere gekleurde lippen kan creëren. Geen harde contouren maar juist heel soft. Voor deze behandeling kan je dan ook zeker bij mij in de salon terecht. Daarnaast kan je ook bij mij de PMU powderbrows en infralash boeken.

Naast mijn passie voor permanente make-up ben ik in mijn vrije tijd graag met mijn gezin.
Ik vindt het belangrijk om hierin een goede balans te hebben. Ik hoop mijn kinderen de hele wereld te mogen laten zien net zoals mijn ouders vroeger met ons gezin deden.

Nog een overbodig weetje over mij: je kan mij wakker maken voor Sushi!

Liefs Denise