Angelika Damen – de Vreugd:

Al 15 jaar ondernemer in de Beautybranche en sinds kort gaan wij verder onder onze nieuwe naam AV- Pmu. Afgeleid van Angelika de Vreugd en permanente make-up gebaseerd op een passie die ik Angelika al 15 jaar doe en waar de liefde elke dag groeit. Naast mijn liefde voor het mooie vak Permanente make-up staat mijn grootste liefde Stefan Damen. Samen hebben wij 2 prachtige dochters Roos (4 jaar) en Fleur (2,5 jaar).

Naast de Permanente Make-up behandelingen die ik in de PMU- salon uitvoer geef ik ook opleidingen en Masterclasses. Alle opleidingen en Masterclasses zijn geweldig om te geven maar Shaodw Eyeliner staat op dit moment als Favoriet.

Graag ontmoet ik jullie in de salon voor een mooie wenkbrauw, eyeliner of lippen PMU of zie ik jullie in 1 van mijn opleidingen/Masterclasses.

Liefs Angelika


Gabi de Vreugd:

Sinds oktober 2017 pedicure in de Salon bij mijn dochter Angelika. Je kunt bij mij terecht voor verschillende pedicure behandelingen, voetmassages, tenen lakken maar ook voor kalknagels, likdoorns, eelt en ingegroeide teennagels.

Voor de Permanente make-up behandelingen kun je ook bij mij terecht. Door de drukte in de salon aan Permanente make-up behandelingen en het enthousiasme wat Angelika overbrengt heb ik bij haar de Microblading cursus gevolgd, daarna de MC microblading en de basis Powderbrows. En net zoals mijn dochter vind ik het geweldig om de klant tevreden en mooi de deur uit te laten gaan.

Graag tot ziens in de salon.

Liefs Gabi