Goede feedback om je skills te verbeteren

Ik heb de masterclass design eyeliner bij Angelika gevolgt en ben zeer tevreden over hoe prettig en professioneel de training verlopen is. Angelika geeft goede feedback om je skills te verbeteren en neemt uitgebreid de tijd voor je. Mijn eyeliners zijn enorm verbeterd door haar goede begeleiding!

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden over de privéopleiding Basis eyeliners. Angelika neemt de moeite om echt op maat de training te doen. Ze is helder in haar uitleg en de begeleiding tijdens de praktijk is echt top! Supermooie eyeliners gemaakt en ik heb ook echt heel veel zin om ermee aan de slag te gaan!

Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Gisteren heb ik bij AV pmu een masterclass powderbrows gevolgd. Ik ben zeer te vrede over deze cursus, ik heb veel geleerd en er werd goed de tijd voor je genomen. Angelika is een lieve vrouw en voelde me er welkom en op mijn gemak. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Zeker de rit waard vanuit Alkmaar

Vandaag ben ik langs geweest voor een PMU Infralash Eyeliner behandeling. Ik werd super leuk ontvangen door Angelika. Oprecht een hele aardige spontane meid die je echt op je gemak laat voelen. Ik ben goed ingeleid voor de behandeling en ze neemt echt de tijd voor je. Ik wist al dat het resultaat super mooi zou zijn, want ik volg haar al een tijdje, maar nog steeds blij verrast toen ik de spiegel kreeg voor het eind resultaat. Zeker de rit waard vanuit Alkmaar 💕

Heel benieuwd naar het eind resultaat. Nu al zin in de nabehandeling. Tot snel Angelika!

Fijne tips eruit gehaald

Pas een masterclass Design Eyeliner bij Angelika gevolgd. Was gezellig en leerzaam! Fijne tips uit gehaald. 🙂 Bedankt voor de leuke dag!

Ik ga zeker terug komen

Masterclass design eyeliner gevolgd bij Angelika! Super leerzame en gezellige dag gehad. Ze heeft super veel kennis in huis en neemt alle tijd om dit over te brengen! Ontzettend veel aan gehad. Ik ga zeker terug komen voor een andere masterclass!

Tot een volgende keer

Super leuke en leerzame MasterClass Shadow Eyeliner gevolgd bij Angelika. Ze neemt de tijd voor je en met twee cursisten is er dan veel aandacht. Prachtig resultaat geboekt! Ikzelf en mijn model waren erg blij. Ook de lunch was goed geregeld. Bedankt Angelika en tot een volgende keer.

Goede duidelijke uitleg

Afgelopen weekend een privé opleiding basis eyeliner bij Angelika gevolgd. Angelika is een lieve, professionele en geduldige vrouw die alle tijd voor je neemt. Erg tevreden over de opleiding, goede duidelijke uitleg, uitgebreide theorie en goede praktijk begeleiding. Ik kom zeker terug om mij bij te scholen.

Ontzettend blij met het eindresultaat

Een professionele uitstraling en fijne omgeving waar ik een design eyeliner heb laten zetten door Angelika. Ze luistert goed naar jouw wensen en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

Staat klaar voor de dingen waar je tegenaan loopt

Onlangs de MC Infralash mogen volgen bij Angelika en wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Er kwam nog een plekje vrij op korte termijn en heb ik me direct kenbaar gemaakt. Alles is goed verzorgd, lesboekje en een boekje van ggd. Er zit ook een tasje bij met het een en ander voor de behandeling. Angelika legt alles nauwkeurig uit en is heel professioneel. Fijne vrouw om mee te praten en van les te krijgen. Daarnaast is ze ook heel eerlijk over alles! Ook werken op je eigen model wordt er goed meegekeken of het goed gaat. Dat geeft een fijn gevoel. De lunch zat er ook bij inbegrepen, top! Na de cursus wordt er ook een groepsapp aangemaakt en staat ze klaar voor de dingen waar je tegenaan loopt. De cursus zelf vond ik best intensief op 1 dag, maar zeker te doen. Fijn dat er videos mogen worden gemaakt en dat alles terugbekeken kan worden. Bedankt Angelika voor deze leerzame MC!

Zooooo blij mee!

Gisteren de masterclass Shadow Eyeliner gehad. Zooooo blij mee! Super veel geleerd en mijn model is zo goed gelukt. Kan het iedereen aanbevelen want Angelika is goed in wat ze doet. Motiverend en geduldig. Dankjewel voor deze leerzame dag.

19/6/2021: Alles wat ik de vorige keer zei is alleen maar beter geworden. Ik heb de masterclass Powder Brows gevolgd bij Angelika omdat de leermethoden van haar de vorige keer zo goed waren bevallen en ook bij deze dag viel ze mij niet tegen! Ik heb wederom weer zoveel geleerd en zo’n fijne dag gehad. De klassen zijn klein en aandacht is bijna gevoelsmatig 1 op 1. Wat wil je nog meer ???

5-11-2021: Daar waren we weer haha deze keer voor de designliner en wat is tie mooi gelukt! Dankjewel voor deze super fijne masterclass! Je bent voor mij de Eyeliner Queen🤗

De dag was heel goed verzorgd

Vandaag zo’n leuke Masterclass Infralash gehad van Angelika. Super veel geleerd, ze houdt geen informatie achter en deelt alle kennis die zij heeft. De dag was heel goed verzorgd, heerlijke lunch en er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Daarnaast was het ook een gezellige dag. Dank je wel voor alles Angelika!

Super bedankt voor deze mooie en leerzame dag

Afgelopen donderdag een infralash training gevolgd. Onwijs veel geleerd en een goede begeleiding! Kwa uitleg is ook alles duidelijk en zo niet herhaalt ze het rustig nog een keer. Wat ook erg prettig is dat je in een kleine groep zit waardoor je als nog je persoonlijke begeleiding krijgt. Super bedankt voor deze mooie en leerzame dag 🌞

Mijn complimenten!!

Gisteren bij Angelika geweest voor een MC Infralash cursus. Angelika is professioneel, geduldig, ontzettend lief en de sfeer bij haar is heeel fijn! Ik heb veel geleerd en dankzij haar kan ik deze behandeling nu aanbieden in mijn salon met veel zelfvertrouwen, superblij dat ik bij haar de cursus heb gevolgd maar ik heb niet hoeven na te denken ik wist al dat ik hem graag bij haar wilde volgen. Mijn complimenten!!

Ik ben onwijs tevreden over de training

Dit weekend de masterclass voor infralash gevolgd bij Angelika. Ik ben onwijs tevreden over de training. Er wordt in kleine groepjes gewerkt waardoor er voldoende tijd is voor iedere cursist. Angelika heeft verder veel geduld en houdt van structuur in haar cursus en dagindeling. Veel geleerd maar daarnaast is er ook een super fijne en relaxte sfeer. Ik zou in het vervolg graag ook andere mc bij haar volgen! Nogmaals bedankt voor alles.

Zeker een aanrader!

Ik heb de Masterclass Shadow Eyeliner bij Angelika gevolgd. Een super leuke en leerzame dag! Angelika is lief en enthousiast en neemt alle tijd voor je. Ook is het heel fijn dat we na de MC contact houden en vragen mogen blijven stellen. Zeker een aanrader!

Heb veel geleerd

Ik heb de masterclass shadow eyeliner bij Angelica mogen volgen. Heb veel geleerd, er werden veel dingen duidelijk Ze weet goed/ helder uit te leggen en ook het waarom. Ze staat voor haar vak en wil dit graag met je delen. Kortom hele leuke, fijne leerzame masterclass van een lieve vakbekwame master gehad. Zeker een aanrader

Super goede en fijne cursus

Ik heb de infralash training gevolgd bij Angelika AV Pmu, ik vond het echt een super goede en fijne cursus. Angelika legt alles rustig en duidelijk uit, je mag alles vragen en niets is te veel. Echt een aanrader voor iedereen! Nogmaals dankjewel

Angelika is zeer professioneel!

Angelika is zeer professioneel! Met mijn Powderbrows nam zij mij stap voor stap mee door het proces en stemde de kleur voor mijn wenkbrauwen zorgvuldig af op mijn huid en haar. Tevens werkt zij heel schoon en nauwkeurig. En niet geheel onbelangrijk, is ze heel vriendelijk! Resultaat: de perfecte wenkbrauwen die ik al zolang wilde!

Masterclass Infralash/deepliner

Afgelopen zaterdag de masterclass Infralash/deepliner gevolgd. Angelika laat je je meteen op je gemak voelen, ze geeft duidelijk uitleg, luistert goed naar je als je vragen hebt en ze neemt ruim de tijd om dingen voor te doen. Ik zou het zeker aanraden om hier een cursus te volgen!

Ik raad haar zeker aan!

Ik heb bij Angelika de MC Infralash en de MC Ombre Powderbrows gevolgd. Ze is een hele lieve trainster, legt alles goed en geduldig uit. De groepen zijn klein waardoor ze elk cursist voldoende persoonlijke aandacht kan geven. Ik raad haar zeker aan!

Dit had ik véél eerder moeten doen

Ik twijfelde een tijdje over powderbrows maar nu denk ik: dit had ik véél eerder moeten doen. Mijn wenkbrauwen zorgen nu voor meer expressie en zien er nog steeds natuurlijk uit! Dat laatste vind ik erg belangrijk. De behandeling is zeer zorgvuldig uitgevoerd en ik vond het niet pijnlijk. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en ik beveel AV pmu van harte aan bij iedereen.

Alles was goed verzorgd

Een hele fijne cursus infralash gehad! Erg blij over hoe deze trainingsdag is verlopen. Alles was goed verzorgd. Angelika legt goed uit en helpt waar nodig. Ik ben super tevreden!

TOPPER

Super leerzame en leuke MC infralash gevolgd bij Angelika! Alles is goed verzorgd, ze is heel professioneel en legt alles super duidelijk uit. Niks is teveel ze zoekt alles uit voor je, TOPPER!

2 super leuke en leerzame trainingen gehad

2 super leuke en leerzame trainingen gehad van Angelika. Ze nam echt de tijd om alles goed uit te leggen en gaf ook veel tips wat ik erg fijn vond. Bedankt Angelika!

Behulpzame en professionele vakvrouw

Fijne MC infralash gehad. Duidelijke en heldere informatie. Angelika is een behulpzame en professionele vakvrouw. 👍

Stap voor stap met je doorgenomen

Ik heb een eyeliner masterclass gevolgd, je krijgt onwijs veel aandacht en alles word duidelijk stap voor stap met je doorgenomen! Echt top!

Was erg leerzaam

Masterclass eye-liner was erg leerzaam, Angelika nam alle tijd en lag het duidelijk uit!

Ontzettend gelukkig met het resultaat

Permanent make-up specialist met zoveel kwaliteit, dat ik het de moeite waard vond om het halve land af te reizen! Ontzettend gelukkig met het resultaat.

Professioneel en precies

Erg blij met het eind resultaat van mijn powderbrows. Gaat professioneel en precies te werk!