In de afgelopen jaren is PMU ontzettend populair geworden. Met PMU wenkbrauwen kunnen we een mooie natuurlijke en fluffy look creëren maar ook strak en gecontourde wenkbrauwen. Met PMU Eyeliner maken we de ogen sprekender, kunnen we de ogen liften, de wimperaanzet donkerder en de wimpers optisch langer laten lijken. Met PMU Lipblush kunnen we de lippen neutraliseren, egaliseren, meer kleur geven, meer gelijkheid creeëren en optisch voller laten lijken.

Wij bieden Permanente make-up (PMU) Basisopleidingen aan voor de beginnende PMU artiesten en ervaren PMU specialisten. Alle opleidingen en trainingen worden gegeven door Angelika Damen- de Vreugd. Angelika zit al 18 jaar in het vak en met haar achtergrond als schoonheidsspecialiste weet zij jou alles te leren over de huid. Haar jarenlange ervaring en kennis deelt zij in al haar opleidingen en trainingen.

Door de Online Academy krijg jij 30 dagen voor de Basisopleiding toegang tot al je lesstof en video materiaal zodat je goed voorbereid naar de lessen komt. Na de opleiding heb jij een heel jaar lang toegang tot onze Online Academy.

Wij werken in kleine groepen van maximaal 3 personen om de kwaliteit hoog te houden en iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Basisopleidingen:

 

Masterclasses: